Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤA ΣΧΟΛΕΙA ΚΑΙ ΤΑ LOCKDOWN!

AΠΟΓΝΩΣΗ!

Αυτή είναι η λέξη που κυριαρχεί στο υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ καθώς τα μέλη της Ισραηλινής κυβέρνησης ανακαλύπτουν έντρομοι το αδιέξοδο της πολιτικής που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση Nετανιάχου με τα εμβόλια και τα lockdown.

Σύμφωνα με τους TIMES OF ISRAEL ρεπορτάζ των Καναλιών 12 και 13 και αλλού ανέφεραν ότι η υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton, η οποία έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις καθώς, χαρακτήρισε «έγκλημα» τα σχέδια εμβολιασμού των μαθητών στα σχολεία, δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι η επιλογή του lockdown «πρέπει να αφαιρεθεί» από την ημερήσια διάταξη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Yifat Shasha-Biton ανέφερε ότι μια τέτοια συζήτηση θα οδηγούσε σε οικονομική αστάθεια και ότι «οι άνθρωποι είναι ανήσυχοι για τα προς το ζην». «Είδαμε τα διαγράμματα – δεν έχει σημασία αν οι χώρες επέβαλαν lockdown ή όχι, τα διαγράμματα νοσηρότητας φαίνονται τα ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ KOURDISTOPORTOCALI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EUROSTAT: ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 27,5%, ΕΝΑΝΤΙ 21,9% ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ!

  Με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού βρίσκεται αντιμέτωπο το 27,5% των Ελλήνων, έναντι ποσοστού 21,9% που είναι ο μέσο...