Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ! ΠΩΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ AΡ. ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ENERGA!

  

Άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία περιέχει  η πρόταση της αντεισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνας Κοπαλάκη προς το δικαστικό συμβούλιο σχετικά με τη δράση του κυκλώματος των παράνομων αποφυλακίσεων. Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω έρευνα είχε ξεκινήσει από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς μετά τη σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου τον Αύγουστο του 2018, που είχε αποτέλεσμα να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε 17 πρόσωπα σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, στην πρότασή της η εισαγγελέας ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη συνολικά 16 άτομα. Μεταξύ αυτών είναι ο επιχειρηματίας Αρ. Φλώρος, η μητέρα του Αλίκη, ο βαρυποινίτης Δημήτρης Ναστούλης, γιατροί, καθώς επίσης υπάλληλοι και μέλη των υγειονομικών επιτροπών των ΚΕΠΑ αλλά και ιδιώτες, με κατηγορίες κατά περίπτωση και σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EUROSTAT: ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 27,5%, ΕΝΑΝΤΙ 21,9% ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ!

  Με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού βρίσκεται αντιμέτωπο το 27,5% των Ελλήνων, έναντι ποσοστού 21,9% που είναι ο μέσο...