Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!

 

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹ (συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων). Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ RESIST-TO-EXIST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EUROSTAT: ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 27,5%, ΕΝΑΝΤΙ 21,9% ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ!

  Με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού βρίσκεται αντιμέτωπο το 27,5% των Ελλήνων, έναντι ποσοστού 21,9% που είναι ο μέσο...